Verlichting

Mulder Verweg presenteert u haar complete verlichtingsprogramma, dat specifiek ontwikkeld is voor toepassingen in systeemplafonds.

De eenvoudige, maar uitgekiende constructie van zowel de armatuur als de afscherming zorgt voor een optimale benutting van de sparingmaat. Dit resulteert in een hoge lichtopbrengst.

Uitgebreid Assortiment
Ons omvangrijke assortiment armaturen is geschikt voor systeemplafonds met (on)zichtbare ophangprofielen in de moduulmaten 600×600 mm en 600×1200 mm.

T5/T8 en Led
Zeer populair en succesvol zijn onze asymmetrische armaturen in T5 en Led uitvoeringen. Deze zijn speciaal ontwikkeld om stellingen en wanden aan te lichten. Onze T5/T8 en Led serie is voorzien van verschillende soorten afschermingen (geperforeerd / ongeperforeerd / dwarslamel wit of alu geborsteld). Deze armaturen zijn voorzien van een uniek koppelsysteem of snoer en stekker, waardoor de installatie sneller verloopt, wat een aanzienlijke tijds?besparing oplevert!

Brandpreventiekap
Brandwerende plafonds zijn tegenwoordig bijna overal vereist. Bij het plaatsen van een armatuur ontstaat er echter altijd een lek, waardoor de brandpreventie niet langer intact is.

Mulder Verweg heeft speciale brandpreventiekappen ontwikkeld, die om vrijwel iedere armatuur passen. De brandpreventiekap sluit het lek af en herstelt de vereiste brandwerendheid van het plafond.

Uitgebreide documentatie over onze duurzame verlichting vindt u hieronder :

Button2Button1Button3