Plafonds

Systeemplafonds

Voor de beste oplossingen op het gebied van systeemplafonds bent u welkom bij Mulder Verweg. Wij leveren en monteren complete plafondsystemen, waarbij we altijd en overal rekening houden met alle extra functies die een plafond kan hebben.

Beste oplossing
Wij werken intensief samen met opdrachtgevers, aannemers en projectleiders. Zij dagen ons iedere dag opnieuw uit om de beste oplossing op maat te verzinnen en aan te bieden voor de meest uiteenlopende eisen waaraan plafonds moeten voldoen.

Deze eisen betreffen niet alleen het te gebruiken materiaal of het te kiezen plafondsysteem. Ook houden we rekening met de eisen die zijn gesteld op het gebied van onder andere brandveiligheid, geluidsisolatie en -absorptie en de integratie van lampen en sprinklers.

Onze klanten hebben vaak specifieke vormgevingswensen. Samen met onze partners werken we aan innovatieve, complete oplossingen en ontwerpen, wat heeft geresulteerd in een uitermate uitgebreider en bijzonder veelzijdig assortiment aan plafondsystemen en toebehoren.

Vormgeving en functie
Plafonds moeten er goed uitzien en vervullen tegelijkertijd belangrijke functies . Bijvoorbeeld door bescherming te bieden tegen brand, lawaai te verminderen of geluid te absorberen. Onze plafondsystemen voldoen aan uw doelstellingen en zijn geschikt voor het realiseren voor uw individuele ontwerp en vormgeving.

Montagesystemen
Plafondsystemen moeten bij voorkeur in alle situaties en onder alle omstandigheden gemakkelijk te monteren zijn.

Voor elk plafond en voor alle mogelijke montagewijzen beschikt Mulder Verweg over een ophangsysteem met bijbehorende profielen en accessoires. Bijvoorbeeld voor gebogen wandprofielen, ronde afscheidingen bij lichtkoepels, inbouwspots, luidsprekers en armaturen met brandwerende suskap. Ook voor andere toepassingen, zoals bouwen op afschot, bouwen met hoogtevariaties bieden wij altijd een pasklare oplossing.

Metalstud plafonds

Metalstud plafonds en wanden met gipskartonplaten zijn opgebouwd uit stalen
profielen die aan één of beide zijden bekleed zijn met gipskartonplaten.

Verschillende typen stalen profielen zijn leverbaar, zoals C- en U- profielen . De profielen zijn verkrijgbaar in diverse breedten (27, 40, 45, 50, 70, 75, 100, 125 en 150 mm.
Hiermee kunt u voor elk project en in elke ruimte in een handomdraai de ideale scheidingswand of het ideale plafond samenstellen.

De plafonds worden volledig droog gemonteerd en sluiten naadloos aan op ieder flankerend bouwelement, vloer, wand en plafond.